piataO piata cu trecut istoric si veche traditie in breasla negustorilor, situata in Pantelimon, PGA a fost reorganizata, devenind un spatiu modern ce ofera firmelor posibilitatea deschiderii unei afaceri profitabile prin pozitionarea strategica, cu acces la utilitati si vad comercial.
PGA pune la dispozitie spatii destinate atat activitatii de comert cat si de productie.
Dispunem de hale profilate pe grupe de produse : CONGELATE, PROASPETE, ALIMENTARE SI NON ALIMENTARE.
In orice etapa a lantului operational,  PGA devine SOLUTIA pentru firmele interesate.
PGA ofera clientilor un potential logistic bine calibrat, furnizand o gama completa de servicii bazate pe costuri eficiente; spatii largi de manevra si manipulare a marfurilor, cu rampe adaptate necesitatilor fiecarui tip de produs.


In prezent, PGA, reorganizata si modernizata dupa cele mai noi standarde, ofera spatiu de productie si depozitare pentru firmele producatoare si de distributie de carne, mezeluri, peste, lactate, legume si fructe diverse, conserve, bauturi si ape minerale, produse de bacanie. Amplasamentul si infrastructura fac din PGA un punct comercial foarte important pentru mai mult de 300 de firme de distributie sau cu reprezentante directe din tara si strainatate.
În ultimii ani, evolutia ascendenta în comert si desfacerea marfurilor în România a fost favorizata de modificarile din ramurile importante ale economiei si de schimbarile în plan regional si international. Evolutia favorabila în comert a determinat dezvoltarea retelelor de distributie si a pietelor de gros, ca puncte necesare în lantul logistic pentru firmele moderne.
Atât pentru produsele din plan intern cât si pentru produsele de import, PGA îsi propune sa devina un lider în domeniul desfacerii produselor en gros. În orice etapa a lantului operational (receptie sau expeditie, grupaj sau distributie, depozitare) PGA devine solutia operativa pentru firmele interesate.
PGA ofera clientilor interni si externi un potential logistic bine calibrat, furnizând o gama completa de servicii bazate pe costuri eficiente. Piata ofera servicii atât pentru firmele care distribuie si comercializeaza produse autohtone cât si pentru firmele care presteaza activitati de import-export.

Contact

  Adresa: Strada Fantanica nr. 36, corp administrativ, Sector 2, Bucuresti, 021805 , , 
  
  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Adresa noastra

 

© 2015 PGA